• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Şehit Doktor Munise Özcan'ın adı Büyükşehir'le yaşıyor
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 29 Ocak 2024 - 14:59
Güncelleme: 29 Ocak 2024 - 17:15

Şehit Doktor Munise Özcan'ın adı Büyükşehir'le yaşıyor

DENİZLİ BŞB
29 Ocak 2024 - 14:59
Güncelleme: 29 Ocak 2024 - 17:15
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Şehit Doktor Munise Özcan'ın adı Büyükşehir'le yaşıyor

Görevi başında şehit düşen Dr. Munise Özcan’ın adı Denizli Büyükşehir Belediyesinin yeniden düzenlemesini yaptığı park ile yaşamaya devam edecek. Denizli’nin belediyecilik hizmetleriyle Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Yine el ele, kol kola birlikte koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2000 yılında Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde görev yaparken, 112 Ambulansı ile Denizli'ye hasta sevkiyatı sırasında geçirdiği trafik kazasında şehit düşen, bağışlanan organlarıyla da 6 kişiyi hayat veren Dr. Munise Özcan'ın adını yaşatıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Kınıklı Mahallesi’ndeki Şehit Doktor Munise Özcan Parkı’nı yeniden düzenleyerek kente bir yaşam alanı daha kazandırdı. Parkın açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Şehit Doktor Munise Özcan’ın annesi Hafize Özcan, babası Muzaffer Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan konuşmasına görevi başında şehit düşen Doktor Munise Özcan’ı rahmetle anarak başladı.

“Şehitlerimizi unutmamak gerekiyor”

 

Geçmişte, Şehit Özcan’ın adını yaşatmak için karar alarak park yapılmasına vesile olan dönemin idarecilerine teşekkür eden Başkan Zolan, “Uzun yıllar sonra parkımızın durumu şehidimize yakışır boyuttan çıkmış, yapısal anlamda kötü duruma gelmişti” dedi. Parkın yeniden düzenlenmesine ihtiyaç olduğunu işaret eden Başkan Zolan, “Bu ülkeye, bu şehre hizmet edenleri, vatanı için canını veren şehitlerimizi unutmamak gerekiyor. İnşallah şehitlerimize sahip çıkmaya, terörün karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Zolan konuşmasına şöyle devam etti: “Göreve geldiğimizden bugüne altyapıdan üstyapıya, köprülü kavşaklardan doğalgaz yatırımlarına, kültür merkezlerinden yeşil alanlara pek çok çalışma gerçekleştirdik. Şehrimizi parklarla donattık. Denizli’mizde 20 yıl önce gidebileceğimiz 3-4 park vardı. Bugün 1700’ün üzerinde parka kavuştuk.”

“Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent haline geldik”

Denizli’nin temiz havasıyla, yeşil parklarıyla, kültür merkezleriyle, spor tesisleriyle, evde bakım hizmetleri, Sevgi Eli ve örnek gösterilen birçok belediyecilik hizmetleriyle Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Yine el ele, kol kola birlikte koşmaya devam edeceğiz. İnşallah bu parkımızı insanlarımız kullandıkça şehidimizin ruhu şad olacak. Parkımız şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.            

 

Başkan Zolan’a teşekkür

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, Kınıklı Mahallesi’ne kazandırılan parkın şehidin adına yakışır bir hale geldiğini belirterek, “Emek veren, gayret gösteren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere ekip arkadaşlarına bu güzel çalışmadan ötürü yürekten teşekkür ediyorum. Şehidimizin ruhu şad olsun” diye konuştu. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de, Şehit Özcan’ın adına yakışan bir parkı kente kazandırdığı için Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Allah Osman Zolan Başkanımızdan razı olsun. Hem kendisine hem de ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz, açılışı yapılan parkın hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Hiçbir ilçe, mahalle ayrımı gözetmeden gece gündüz demeden hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   Konuşmaların ardından parkın açılışı dualarla yapıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra parkta incelemelerde bulundu, oyun oynayan çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Başkan Zolan ve Özcan ailesi, Şehit Doktor Munise Özcan’ın anısına parkta inşa edilen anıtın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çavuşoğlu, cenaze naklini saat saat anlattı:
Çavuşoğlu, cenaze naklini saat saat anlattı: "İddia edilen görüşmeden önce cenaze yola çıkmıştı."
Denizli Büyükşehir yeni dönem tüp desteği hesaplara yattı
Denizli Büyükşehir yeni dönem tüp desteği hesaplara yattı
Üreticiye destek, yollara konfor, muhtarlarla ortak akıl
Üreticiye destek, yollara konfor, muhtarlarla ortak akıl
DENİZLİ'NİN KENT HAFIZASI KENT KONSEYİ'NDE YENİDEN BAŞKAN
DENİZLİ'NİN KENT HAFIZASI KENT KONSEYİ'NDE YENİDEN BAŞKAN
Denizli’den 5 kaymakam gitti, 4 kaymakam geldi
Denizli’den 5 kaymakam gitti, 4 kaymakam geldi

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim