• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Sokağa çıkma kısıtlamasında firar eden koyunları polis yakaladı
Asayiş
Yayınlanma: 03 Mayıs 2020 - 12:05

Sokağa çıkma kısıtlamasında firar eden koyunları polis yakaladı

Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği Denizli’de sahibinin kırktığı 7 koyun ağıldan kaçtı.

Asayiş
03 Mayıs 2020 - 12:05
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Sokağa çıkma kısıtlamasında firar eden koyunları polis yakaladı

Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği Denizli'de sahibinin kırktığı 7 koyun ağıldan kaçtı. Kentin merkezinde farklı noktalara dağılan koyunlar evlerinin balkonlarında oturan vatandaşların ihbar ve yönlendirmesi ile polis tarafından bulundu.

Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan 61 yaşındaki Naciye Gümüşsoy, koyunlarını ağılda kırparken evinin önündeki yeşillik alana bıraktı. Malzeme almak için eve giren Gümüşsoy, dışarı çıktığında koyunlarını göremeyince bir süre çevrede aradı. Ancak koyunlarını bulamayan Gümüşsoy, polise arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, Gümüşsoy ile birlikte sokaklarda koyunları aramaya başladı. Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinden çıkmayan vatandaşlar, balkon ve pencerelerden baktıklarında sokaklarda koyunları görünce önce şaşırdı ardından polisi aradı. Kaçan 7 koyun, vatandaşların ihbar ve yönlendirmeleri ile kaybolduktan yaklaşık yarım saat sonra yakalandı.

“Evden değneğimi alıp çıkana kadar koyunlar gözden kayboldu”

 Gümüşsoy, koyunlarını kırkmaya başladığını, son kalan koyunu kırkarken hayvanların kaçtığını kaydederek, “Bir haftadır birer ikişer kırpıyordum koyunlarımı. Koyunu kırptım bitirdim, biri ağıla girmedi kaçtı. Bende diğerlerini saldım, onunla birlikte gelir diye düşündüm. Daha sonra çimenliğe doğru yöneldiler. Oğluma söyledim koyunlara bakmasını, oğlum da ‘Gelirler' dedi. Evden değneğimi alıp çıkana kadar koyunlar gözden kayboldu. Çevreye baktım bulamadım, sonra polisi arayıp yardım istedim. Sonra yukarıdaki mahallede oturanlar polisi arayıp ihbar etmiş, ‘koyunlar burada geziyor' diye. Sağolsunlar 4 koyunu yakalamış ve kaçmasın diye bir yere kapatmışlar. Diğerlerini de başka bir yerde buldum. Hepsini topladım aldım geldim” diye konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Baraj Yolundaki Silahlı Hesaplaşmada 11 Şüpheli Cezaevine Gönderildi
Baraj Yolundaki Silahlı Hesaplaşmada 11 Şüpheli Cezaevine Gönderildi
Faciaya Ramak Kaldı! Tır Lastiğinden Çıkan Kıvılcımlar Yangına Yol Açtı
Faciaya Ramak Kaldı! Tır Lastiğinden Çıkan Kıvılcımlar Yangına Yol Açtı
Koruma Filesi Facianın Eşiğine Getirdi! Küçük Çocuk Son Anda Kurtarıldı
Koruma Filesi Facianın Eşiğine Getirdi! Küçük Çocuk Son Anda Kurtarıldı
DENİZLİ'DE HUSUMET KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI, 5 GÖZALTI
DENİZLİ'DE HUSUMET KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI, 5 GÖZALTI
Denizli'de sokakta havaya ateş eden şüpheli yakalandı
Denizli'de sokakta havaya ateş eden şüpheli yakalandı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim