• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Sokak hayvanları Büyükşehir'e emanet
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 11 Aralık 2020 - 14:06
Güncelleme: 11 Aralık 2020 - 14:26

Sokak hayvanları Büyükşehir'e emanet

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eşine az rastlanır bir operasyona imza atıldı. Vücuduna demir çubuk saplanan sokak kedisinin mucize kurtuluşu sevinç yarattı. Veteriner hekimler kediye "Mucize" adını taktı.

DENİZLİ BŞB
11 Aralık 2020 - 14:06
Güncelleme: 11 Aralık 2020 - 14:26
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Sokak hayvanları Büyükşehir'e emanet
Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eşine az rastlanır bir operasyona imza atıldı. Talihsiz olay 10 Aralık Perşembe günü Kale ilçesinde yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Kale İlçe Şubesi ekipleri Cumhuriyet Mahallesi'nde bir sokak kedisinin apartmanın bahçe kapısının üzerindeki demir çubuğa saplandığını gördü. Vatandaşlar kedinin yukarıdan atladığını ve demir çubuğa saplandığını anlattı. Hemen demir çubuğu kesen ekipler kediyi vücuduna saplanan metalle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirdi.
 
Adını "Mucize" koydular
 
İtfaiye ekiplerinin teslim ettiği kedi Büyükşehir Belediyesi veteriner hekimleri tarafından acilen ameliyata alındı. Yapılan operasyonda yaklaşık 30 santimetre uzunluğundaki demir çubuk kedinin vücudundan çıkartıldı. Sokak kedisinin tedavisinin sürdüğü belirtirken hayati tehlikeyi atlattığı ifade edildi. Mucize eseri hayatı kurtarılan sokak kedisine veteriner hekimler "Mucize" adını verdi.
 
Hayati tehlikeyi atlattı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Elvan Alkaya, kedinin merkeze getirildiğinde durumunun ağır olduğunu belirterek, "Demir çubuk arka bacaktan girip karın boşluğundan çıkmış. Arkadaşlarımız burada çok zorlu ve başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Kedimizin sağlık durumu çok iyi. Kısa sürede kendini toparladı. Biz de bu mucizevi kurtuluşa tanıklık ettiğimiz için kedimizin adını Mucize koyduk. Birkaç gün daha misafirimiz olduktan sonra tekrar eski yaşam alanına bırakılacak" dedi.
 
2020/12/2020-12-11-14-14-29.jpg
2020/12/2020-12-11-14-14-38.jpg
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Büyükşehir’den YKS öncesi sessizlik kararı Maç yayını ve saha çalışmaları durduruldu
Denizli Büyükşehir’den YKS öncesi sessizlik kararı Maç yayını ve saha çalışmaları durduruldu
Başkan Çavuşoğlu'ndan Candoğan Parkı'na yerinde inceleme
Başkan Çavuşoğlu'ndan Candoğan Parkı'na yerinde inceleme "Kentimizin hafızasını geleceğe taşıyoruz"
Denizli Büyükşehir'in pasıyla dünya çizdi 41 ülkeden 450 karikatürist 1.164 eserle yarıştı
Denizli Büyükşehir'in pasıyla dünya çizdi 41 ülkeden 450 karikatürist 1.164 eserle yarıştı
Honaz'dan Çevre Hamlesi: Atıklar Artık Modern Tesise Gidecek
Honaz'dan Çevre Hamlesi: Atıklar Artık Modern Tesise Gidecek
Denizlispor'da süresiz kadro dışı
Denizlispor'da süresiz kadro dışı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim