• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
Spor
Yayınlanma: 30 Mart 2026 - 16:28
Güncelleme: 30 Mart 2026 - 16:36

TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi

Spor
30 Mart 2026 - 16:28
Güncelleme: 30 Mart 2026 - 16:36
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi

Denizli’de futbolun geleceğine yönelik önemli bir buluşma gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Denizli Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda, hem yeni yapılanma süreci hem de kent futbolunun gelişimi masaya yatırıldı.

Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Tesisleri’nde yapılan programa, Denizli futbol camiasının birçok önemli ismi katıldı. Toplantıda mevcut durum değerlendirilirken, geleceğe yönelik yol haritası da ele alındı.

Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, TÜRFAD Denizli Şube Başkanı Ahmet İbanoğlu, Denizlispor’un önceki dönem başkanları Mustafa Baysal ve Mehmet Özsoy ile birlikte TÜFAD ve ASKF eski yöneticileri, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Toplantının ana gündemini, TÜRFAD’ın daha geniş bir kitleye ulaşması ve Denizli futboluna daha etkin katkı sunması oluşturdu. Yeni dönem hedefleri doğrultusunda hem mevcut üyeler hem de yeni katılımlarla yapının güçlendirilmesi kararlaştırıldı.

TÜRFAD Denizli Şube Başkanı Ahmet İbanoğlu, derneğin daha aktif bir rol üstlenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Denizli futboluna hizmet eden herkesi aynı çatı altında buluşturmak istiyoruz. Daha güçlü bir yapı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İbanoğlu ayrıca, geçmişte hizmet veren futbol emekçilerini anarak vefa vurgusu yaparken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım da sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, bu tür organizasyonların önemine değindi.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmasıyla sona ererken, Denizli futbolunun gelişimi için yapılabilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Denizlispor İçin Yolun Sonu: Küme Düşme Kesinleşti
Denizlispor İçin Yolun Sonu: Küme Düşme Kesinleşti
Denizli Fenerbahçeliler Derneği'nde Görev Değişimi: Başkanlık Utku Karataş'a Emanet
Denizli Fenerbahçeliler Derneği'nde Görev Değişimi: Başkanlık Utku Karataş'a Emanet
Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan pikap, yol kenarına savrularak yan yattı.
Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan pikap, yol kenarına savrularak yan yattı.

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim