Merkezefendi Belediyesi'nin ev sahipliğinde ünlü radyocu Nihat Sırdar "90'lar Kafası" programı ile 01 Temmuz Pazartesi günü Denizlililer ile buluşacak.
Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. Türkiye'nin sevilen radyo programcısı Nihat Sırdar'la "90'lar Kafası" programını, Merkezefendi Belediyesi'nin ev sahipliğinde Denizli'de yapacak. Sırdar, 1 Temmuz Pazartesi günü saat 21.30'da Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında, 90'lı yılların hafızalardan silinmeyen şarkılarını Denizlililer için çalacak.
Bu nostaljik etkinlikte, 90'lı yılların sevilen şarkıları eşliğinde Denizlililer geçmişin tatlı hatıralara yolculuk yaparak keyifli bir akşam geçirecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da tüm Merkezefendili ve Denizlilileri, 01 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan programa davet etti.
Pamukkale
Yayınlanma: 27 Haziran 2025 - 15:52
Ünlü radyocu Nihat Sırdar, Merkezefendi'ye geliyor
Pamukkale
27 Haziran 2025 - 15:52
İlginizi Çekebilir