• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Uzman çavuşun doktoru öldürdüğü olayın tanıkları dehşet anlarını anlattı
Asayiş
Yayınlanma: 08 Nisan 2022 - 16:57
Güncelleme: 08 Nisan 2022 - 17:56

Uzman çavuşun doktoru öldürdüğü olayın tanıkları dehşet anlarını anlattı

Asayiş
08 Nisan 2022 - 16:57
Güncelleme: 08 Nisan 2022 - 17:56
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Uzman çavuşun doktoru öldürdüğü olayın tanıkları dehşet anlarını anlattı
Denizli’de ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal’ın askerlik şubesi önünde darp ettiği uzman çavuş tarafından öldürüldüğü anlara tanık olan esnaf, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. Dr. Ünsal’dan geriye tıp literatürüne giren ameliyatı ve at bindiği anlara dair görüntüler kaldı.

Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nden bir süre Acıpayam Devlet Hastanesi'ne atanan ve daha sonra buradan ayrılarak Denizli il merkezinde kendi muayenehanesini açan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, bugün öğle saatlerinde askerlik şubesi önünde darp ettiği ve aynı zamanda hobi olarak beslediği atların bakıcılığını yapan Tavas İlçe Jandarma Komutanlığında görevli uzman çavuş Musa A. tarafından tabancayla 10 el ateş edilerek öldürüldü.

Yaşanan dehşet anlarının tanığı olan ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı gerçekleştiren esnaf Şahin Kök, korku dolu dakikaları şu şekilde anlattı:
“Olay, öğlen saat 13.00’de meydana geldi. Jandarmanın karşısında bağırma sesleri gelmeye başladı. Aradan bir iki dakika sonra silah sesleri geldi. Bayağı 8-10 el kadar ateş edildi, biz dışarıda korktuk, vatandaşlarla beraber dükkanın içine sığındık. Vuran ise uzman çavuşmuş, ismi Musa’ymış, Tavas ilçesinde görev yapıyormuş. Doktora yardım ediyormuş ve arkadaşlarmış. Daha önce kavga etmişler. Sonra da bugün öğle saatlerinde böyle olay meydana geldi. Ben ambulansı 13.05’de aradım, onlar da geldi. Doktor orada ölmüş”

Öte yandan, aynı zamanda arkadaşı da olan uzman çavuş tarafından sokak ortasında öldürülen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal’dan geriye tıp literatürüne giren ameliyatı ve at bindiği anlara dair görüntüler kaldı.

Dr. Ünsal tarafından 2019 yılında Konya’da vajinası olmayan hastaya tıp literatürüne girecek bir operasyon gerçekleştirilmişti. Yapılan ameliyatla, vajinası olmayan, tek böbreği de rahmin yerinde olan hastaya, böbreği korunarak kalın bağırsaktan vajina yapılmıştı.
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
DENİZLİ'DE HUSUMET KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI, 5 GÖZALTI
DENİZLİ'DE HUSUMET KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI, 5 GÖZALTI
Denizli'de Feci Kaza: Servis Minibüsüyle Çarpışan 17 Yaşındaki Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Denizli'de Feci Kaza: Servis Minibüsüyle Çarpışan 17 Yaşındaki Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
DENİZLİ'DE EĞLENCE MEKÂNINA SİLAHLI SALDIRI: 5 KİŞİ YARALANDI
DENİZLİ'DE EĞLENCE MEKÂNINA SİLAHLI SALDIRI: 5 KİŞİ YARALANDI
Denizli'de Yürek Burkan Zincirleme Acı: Evlat Kaybı, Ardından Kaza
Denizli'de Yürek Burkan Zincirleme Acı: Evlat Kaybı, Ardından Kaza
Uzman çavuş, kendisini darp eden ünlü doktoru 10 kurşunla öldürdü
Uzman çavuş, kendisini darp eden ünlü doktoru 10 kurşunla öldürdü

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim