• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Vatan Partisi Merkez Seçim ofisini açtı
Siyaset
Yayınlanma: 23 Şubat 2019 - 18:08
Güncelleme: 23 Şubat 2019 - 18:43

Vatan Partisi Merkez Seçim ofisini açtı

Vatan Partisi Denizli Merkez Seçim Bürosu Gazi İlköğretim Okulu köşesinde açıldı.

Siyaset
23 Şubat 2019 - 18:08
Güncelleme: 23 Şubat 2019 - 18:43
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Vatan Partisi Merkez Seçim ofisini açtı
Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Adayı Mustafa Güleç, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Elif Çobanoğlu ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Müzeyyen Susar’ın ortak Merkez Seçim Bürosu açıldı. Gazi İlköğretim Okulu köşesinde açılan seçim bürosuna, Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ve çok sayıda partili katıldı. 

Açılışta konuşan Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, bu seçimlerin en dikkat çeken Partiisi olduklarını belirterek, “Ülkenin yaşadığı kötü gidişattan halkımız büyük kaos içine girdi. Ancak, bu ülkeyi bu kaos ortamından ve kötü gidişattan kurtaracak olan Vatan Partisidir. Partine güvenin azaldıysa, partinden yeterli ilgiyi görmüyorsan Vatan Partisi sizlere sonuna kadar kucak açacaktır. Vatan Partimiz bu zorlukların altından kalkmaya ant içmiştir. Türkiye bu zorlukları geçmişte aşmıştır, şimdi de aşar. Bundan şüphemiz yok. Geçmişte kuvvai milliye gibi fedai örgütler vardı, şimdi de Vatan Partisi var dedi” dedi.


RANT İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN GÖREVE TALİBİM

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Elif Çobanoğlu yaptığı konuşmada, kadınların ve gençlerin çok olduğu bir partidir.Kadın dayanışması ile sorunları çözeceğiz. Atatürk’te birleşeceğiz. Hep söylenir oyları bölmeyelim diye. Ben de diyorum ki oyları bölmeyelim, altı okta birleşelim, Vatan Partisinde birleşelim. 31 Mart için, yeni bir sayfa açtık, güzel günler göreceğiz, rant için değil halk için, rant için değil üretim için göreve talip oldum dedi” dedi.


ÇÖZÜM ÜRETEN PROJELERİMİZLE GÖREVE HAZIRIZ

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Müzeyyen Susar, halkın çok zor durumda olduğunu ve halkı bu durumdan kurtarmak için projelerinin olduğunu belirtti. Susar, “Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve yaşlı vatandaşlarımız için çözün üretecek projelerimiz var. Altı okta ve Atatürk’ün Partisinde buluşalım. Bizler, Köy Enstitülü babalarımızdan aldığımız gururla hazırladığımız projelerle göreve hazırız dedi” dedi. 


ÜZÜLME DENİZLİ, ÖZLEMİNİ GİDERECEK ADAYLARLA GÖREVE HAZIRIZ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç ise ortalığın alev alev yandığı Türkiye’ye serbest piyasa ekonomisinin iflas ettiğinin altını çizdi. Güleç, “Esnafı, memuru, çiftçisi kan ağlıyor. Bütün partiler serbest piyasa ekonomisini savundu. Şu bu ekonomi iflas etti. Böyle geldi, böyle gitmez, geldi dayandı bir çözümsüzlük. 1919, 2019 yüz yıllık Mustafa Kemal Atatürk mirası yine kendini dayatıyor. Onun için diyorum ki çözüm var. Biz Vatan Partisi olarak böyle dönemlerin partisiyiz. Bizler Mustafa Kemal’in altı okunda birleşenlerin adayıyız, bizler rant ekonomisine hayır diyenlerin adayıyız. Onun için üzülme Denizli, senin özlemini giderecek adayların göreve hazır'' dedi.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı:
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı: " Seçenek Değil, Zorunluluk"
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki,
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki, "86 Milyonun Hakkı Söz Konusu"
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU,
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU, "BU TERAZİ HEPİMİZİ TARTAR"
7. kattan atlamaya çalışan kadını polis son anda kurtardı
7. kattan atlamaya çalışan kadını polis son anda kurtardı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim