Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Ege Bölgesi’ndeki ilk ziyaretini Denizli’ye gerçekleştirdi. Kente girişinde yaklaşık 700 araçlık konvoyla karşılanan Ağıralioğlu, Hasan Güngör Spor Salonu’nda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu kalabalığa seslenen Ağıralioğlu, “Bu aziz vatanın kaderi fakirlik değildir diye haykırmaya geldik” diyerek partinin yol haritasını açıkladı.



Denizli’de görkemli karşılama
Denizli ziyareti kapsamında Kocabaş’ta büyük bir konvoy eşliğinde karşılanan Yavuz Ağıralioğlu ve beraberindeki heyet, mehteran gösterileriyle salona giriş yaptı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Anahtar Parti Denizli İl Başkanı Demet Özkan Değirmenci, partinin Türkiye’ye yeni bir siyaset anlayışı kazandırmayı hedeflediğini belirterek, “Biz bu milletin şehitlerinin ruhunu incitenlerle değil, onların emanetine sahip çıkanlarla yürüyen bir hareketiz. Yeni bir başlangıca şahitlik ediyoruz” dedi.
“Devlet nasıl yönetilir, göstereceğiz”
Değirmenci’nin ardından sahneye çıkan Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcıları Özcan Güngör ve Ayhan Erel, partililere seslenerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Alkışlar ve sloganlar eşliğinde kürsüye çıkan Yavuz Ağıralioğlu ise partisinin temel ilkelerini anlatarak, “Devlet nasıl yönetilir, memleket nasıl ayağa kalkar göstereceğiz. Adalet, herkesin sığınacağı limandır. Yönetimde harcanan her kuruşun hesabını sormak bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı.
“Fakirliğe itirazımız var”
Konuşmasında Türkiye’deki ekonomik sorunlara da değinen Ağıralioğlu, fakirliğe karşı en büyük mücadeleyi vereceklerini vurguladı. “Bu millet 23 yıldır sabrediyor, bekliyor. Ancak ‘Bu seçim olmadı, gelecek seçim olur’ diyerek umut satamazsınız” diyen Ağıralioğlu, iktidarın milletin beklentilerini karşılayamadığını söyledi. “Bir zamanlar parmaklarında yüzükten başka bir şey olmayanlar, fakir kalıp milleti zenginleştirecekti. Ama bugün gelinen noktada halk ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor. Türkiye’nin artık gerçek çözümlere ihtiyacı var” diye konuştu.Denizli’de partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Ağıralioğlu’nun ziyaret programı, kentte çeşitli temaslarla devam etti.




