Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli, transfer döneminde önemli hamleler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Takım, TED Ankara Kolejliler'den Ömer Yasir Küçük ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan Berke Aygündüz'ü transfer etti.
Bu transferlerle birlikte Yukatel Merkezefendi Belediyesi, gelecek sezon için daha rekabetçi bir kadro oluşturma hedefinde olduğunu gösterdi. Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağı ve başarılı bir sezon geçirme potansiyeline sahip oldukları belirtiliyor.
2001 doğumlu olan Ömer Yasir Küçük; Ormanspor, Beşiktaş, Petkim formaları da giydi, defalarca altyapı milli takımlarında oynadı.
Bu sezonki istatistikleri...
24:31 dk, 13.4 sayı, 4.0 ribaund, 4.9 asist, 1.2 top çalma, 3.4 top kaybı...
Karşıyaka altyapısından yetişen Aygündüz daha sonra Afyon Belediye ile BSL deneyimi yaşadı, bu sezon ise Balıkesir BŞB forması giydi.
Merkezefendi
Yayınlanma: 02 Temmuz 2023 - 12:33
Yukatel Merkezefendi Basket Takımı; Ömer Yasir Küçük ve Berke Aygündüz'ü transfer etti.
Merkezefendi
02 Temmuz 2023 - 12:33
İlginizi Çekebilir




