• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. 19 ilden 392 sporcu mücadele etti
Spor
Yayınlanma: 16 Ekim 2018 - 12:21

19 ilden 392 sporcu mücadele etti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Kupası Judo Turnuvası muhteşem müsabakalara ev sahipliği yaptı.

Spor
16 Ekim 2018 - 12:21
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
19 ilden 392 sporcu mücadele etti

19 ilden 392 sporcunun katıldığı turnuvada Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü bayanlarda birincilik, genel klasmanda ise ikincilik kazandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Kupası Judo Turnuvası’nın ikincisi düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Denizli Judo İl Temsilciliği’nin teknik destek verdiği turnuvaya Denizli, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Mardin ve Konya olmak üzere 19 ilden 392 sporcu katıldı. Turnuvanın açılış töreni Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu’nda yapıldı. Program saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tüm sporcuların katıldığı geçit töreni renkli görüntülere sahne oldu.

“GENÇ SPORCULARIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLDUK”

Denizli’de böyle bir turnuvayı ikinci kez gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “400’e yakın sporcumuz Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde bir araya geldi. Judo sporuna gönül veren genç sporcularımıza her zaman destek olduk. Denizlimiz her türlü spor organizasyonu yapacak fiziki imkanlara sahip. Müsabakalarda mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum” diye konuştu.

ÖDÜLLER

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar şöyle: Bayanlarda birinciliği Denizli Büyükşehir Belediyespor, ikinciliği Manisa Büyükşehir Belediyespor, üçüncülüğü Burdur Belediyespor ve Antalya Yolspor Kulübü alırken; Erkeklerde birinciliği Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinciliği İzmir Büyükşehir Belediyespor, üçüncülüğü Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor aldı. Genel klasmanda ise birinciliği Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinciliği Denizli Büyükşehir Belediyespor, üçüncülüğü İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor aldı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
Sevgi eli yüzleri güldürmeye devam ediyor
Sevgi eli yüzleri güldürmeye devam ediyor

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim