• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
Spor
Yayınlanma: 16 Mayıs 2020 - 16:13

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yayınladığı mesajında; bundan 101 yıl önce canlanan milli ruhun bugün Türk Gençliğine ilham vermeye, yolunu aydınlatmaya devam ettiğini söyledi.

Spor
16 Mayıs 2020 - 16:13
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl korona virüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun kutlanacak.  Resmi kutlama programı 19 Mayıs Salı günü saat 09.00’da Valiliik önünde ki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile yapılacak. Covid-19 önlemleri kapsamında kutlamalarını evde yapacak vatandaşlar, aynı 23 Nisan akşamı olduğu gibi balkon ve pencerelerini Türk Bayraklarıyla süsleyip tüm Türkiye aynı anda İstiklal Marşını okumaya davet edilecek.

 

Pandemi nedeniyle bu yıl bayram kutlamalarında gençlerle meydanlarda bir arada olamadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, hazırlanan farklı konsept ve kurgularla 19 Mayıs coşkusunu evlerden yaşayacaklarını söyledi.

19 Mayıs’ta Samsun'da atılan ilk adımla birlikte Türk Milletinin tarih sahnesinde şaha kalktığını, esaret altında yaşayamayacağını tüm dünyaya duyurduğunu belirten İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, o gün canlanan milli ruhun, bugün Türk Gençliğine ilham vermeye, yolunu aydınlatmaya devam ettiğini söyledi.

Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere emanet edildiğini dile getiren İbanoğlu “Okuyan, düşünen, sorgulayan; sporu, sanatı ve bilimi yaşam tarzı haline dönüştüren bir gençliğin, sağlam bir irade ve sarsılmaz inançla bu emanete sahip çıkacağını söyledi. 

Gençlerin vatanını seven, ideallerinin peşinden koşan, ahlaklı ve öz güveni tam bireyler olarak yetişmesinin en büyük arzuları olduğunu kaydeden İbanoğlu; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanları rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.  

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
"BANDIRMA"YLA KURTULUŞA TARİHİ YOLCULUK...
"BANDIRMA"YLA KURTULUŞA TARİHİ YOLCULUK...

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim