• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Amatör kulüplere Büyükşehir desteği sürüyor
Spor
Yayınlanma: 17 Şubat 2017 - 16:18

Amatör kulüplere Büyükşehir desteği sürüyor

Amatör spora verdiği destekle geleceğin yeteneklerinin gelişmesine büyük katkı sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor.

Spor
17 Şubat 2017 - 16:18
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Amatör kulüplere Büyükşehir desteği sürüyor
Amatör spor kulüplerine yapılacak toplam 900.000 TL’lik maddi yardım programı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla Tavas’ta gerçekleşti.

Denizli’de spor yapmayan kalmayacak sloganıyla, 7’den 70’e her yaş grubuna spor yapma imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Denizli’yi amatör sporların başkenti yapma hedefiyle amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda amatör spor kulüplerine yapılan toplam 900.000 TL’lik maddi yardım programının üçüncü etabı Tavas ilçesinde gerçekleştirildi. Projenin Beyağaç, Kale ve Tavas ilçelerini kapsayan bölümünde, 19 kategoride faaliyet gösteren 7 amatör spor kulübüne toplam 58.750 TL maddi destek sağlandı. Tavas Düğün Salonunda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve amatör spor kulüpleri katıldı.

“GENÇLERE AYRI BİR ÖNEM VERİYORUZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Belediyeler yol, altyapı, bina, asfalt, kaldırım, arıtma tesisi yapar. Tabi ki bunları yapmaya yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bunlardan daha önemlisi ise gelecekte bayrağı devralacak, ülkenin sahibi olan gençlerimize ayrı bir önem ayrı bir değer vermemiz, onları değişik imkanlarla geleceğe hazırlamamızdır. Bu noktada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkanımızı seferber etmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

“EN BÜYÜK SERVET GENÇLİKTİR”

Hayalindeki gençliği anlatan Başkan Zolan, “Her gencimiz mutlaka bir spor dalıyla uğraşsın. Aynı genç sanat ve kültürle de uğraşsın. O çocuklarımız sanatla kültürle ve sporla uğraştığında özgüvenli olacaktır. Başka ülkenin gençleri ülkemizdeki ve Denizlimizdeki gençlere imrensin istiyoruz. İnşallah bu yolda hep birlikte yürüdüğümüzde hedefe erken varacağız. Bu ülke bu bayrak bu vatan bu gençler bizim. En büyük servet petrol ve altın madenleri değil, yetişmiş donanımlı gençlere sahip olmaktır. Gençliğimizin değerini bilmek, sahip çıkmak ve kaybetmemek adına her türlü imkanı seferber etmemiz gerekiyor. Bu noktada her alanda çalışıyoruz” diye konuştu.

“CENTİLMENLİK ESAS OLACAK”

Başkan Osman Zolan, sporun centilmenlik içerisinde yapılması gerektiğine vurgu yaparak “Bugün bizim için çok güzel bir gün. İnşallah bundan sonra gençlerimizle birlikte güzel günler göreceğiz. Ama centilmenlik esas olacak. Bu noktada örnek olacağız. Futbol maçlarında kalıcı olan dostluklardır. Bunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Bu hafta amatör kulüpler arasında finaller var. İnşallah kardeşçe geçecek. Kurallar çerçevesinde mücadele ederek herkes yeteneğini ortaya koysun ama sonrasında da inşallah kol kola girip o sahadan çıkmasını hep beraber başaralım” ifadelerini kullandı.

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
Turizmcileri sevindiren gelişme
Turizmcileri sevindiren gelişme

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim