• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Ateşdağlı: Güzel bir sezon geçireceğiz
Spor
Yayınlanma: 05 Eylül 2019 - 11:29

Ateşdağlı: Güzel bir sezon geçireceğiz

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Ateşdağlı, “Bu senede Samsun’la başlıyoruz. Geçen yıl gibi güzel bir sezon geçiririz. Bu yılki hedefimiz öncelikle evimizde maç kaybetmemek. Daha sonrada çıkabildiğimiz en yüksek yerde bu ligi tamamlayabilmek” dedi.

Spor
05 Eylül 2019 - 11:29
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Ateşdağlı: Güzel bir sezon geçireceğiz

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Günü çift antrenmanla geçiren Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı çalışmalara 19’nda başladıklarını söyledi. Ateşdağlı, “Antrenmanlara ayın 19’unda başladık. Hazırlık sürecindeyiz. Eski takımdan 9 kişi taşıdık buraya. Onunla beraber yeni gelen oyuncularımız var. Adaptasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Yabancı oyuncularımız bu hafta katıldılar bize. Onlarla beraber bir uyum sağlamaya çalışıyoruz. Oynadığımız sistem hemen hemen aynı. Geçen sene oynadığımız sistemi oynuyoruz. Şuan da tüm yoğunluğumuzla çalışıyoruz” diye konuştu.


HAZIRLIK MAÇLARI OYNANACAK

Baş Antrenör Ateşdağlı, “Yeni bir takımız. Maç yapmamız gerekiyor. Hazırlık maçlarında, kupada oynamamız lazım. Onları oynadıktan sonra duruma göre tabi ki takımda eksilmelerde olabilir. Eksik gördüğümüz yer olursa oraya transferlerde yapabiliriz. Federasyon Kupası bu ayın sonunda olacak. Oraya kadar birkaç hazırlık maçı oynayacağız. Burada 19 Eylül’de turnuvamız var. 3 maç oynayacağız. Gerçekleştirilecek olan turnuvada kendimizi görme şansımız olacak. Daha sonra ise Türkiye Kupası’nda kendimiz tartacağız. Lig öncesinde oynayacağımız önemli bir turnuva olacak” diye konuştu.


DENİZLİ BASKETBOLU SEVİYOR

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Ateşdağlı sözlerine şöyle devam etti. “ Denizli basketbolu seven bir şehir. Daha önceki yıllarda da bu böyleydi. Kulüpler kapandı, kulüpler açıldı. Geçen sene bir ivme yakaladık. Seyircilerin bunda çok büyük bir katkısı var. Her yerde söylüyoruz, dile getiriyoruz. Maçlarımızı oynadığımız PAÜ Arena’daki ambiyans, çok ciddi anlamda pozitif olarak etkiliyor bizi. Bu sezon geçen seneki seyirci desteğinin daha da artacağını umuyorum. Bu sezon lig daha kaliteli, daha üst level oyuncuların olduğu bir lig. Seyir zevki yüksek maçlar olacak. Bizde burada kendi evimizde kazanarak seyircilerimize oldukça güzel bir basketbol maçları izlettirmek hedefindeyiz” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
AKBABA; PARTİLİLERİM BENİ İSTERSE ADAYIM
AKBABA; PARTİLİLERİM BENİ İSTERSE ADAYIM

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim