• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Baltalı Grup DESK Mersin'den 3 puanla dönüyor
Spor
Yayınlanma: 01 Mart 2020 - 23:08
Güncelleme: 01 Mart 2020 - 23:20

Baltalı Grup DESK Mersin'den 3 puanla dönüyor

Baltalı Grup DESK, İkici yarının ilk karşılaşmasında, Mersin Olimpik Yetenekler SK’yı evinde 0-2 yenmeyi başardı.

Spor
01 Mart 2020 - 23:08
Güncelleme: 01 Mart 2020 - 23:20
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Baltalı Grup DESK Mersin'den 3 puanla dönüyor
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol liglerin de bugün ikinci yarılar başladı. İlk yarıyı averajla Kayseri Anadolu Erciyes Ampute takımına kaptıran Baltalı Grup DESK Ampute takımı ikinci yarıya hızlı başladı. İlk maçı Mersin Olimpik Yetenekler SK ile oynayan Baltalı Grup DESK Toroslar sahasında karşılaştıkları maçın ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiler. İkinci yarının ilk dakikasında Mohammad Reza ile ilk golü atan Baltalı Grup DESK, 2. golü 49. dakikada Ferat Dağ ile yakaladılar. Deplasmandan 2 gol ve 3 puan ile dönen Baltalı Grup DESK, başarıyı ve golleri Baltalı Grup Yönetim Kululu Başkanı Derya Baltalı’ya hediye ettiklerini söylediler.


Antalya Kampına gitmeden önce galibiyetle döneceklerinin sözünü verdiklerini ifade eden Baltalı Grup DESK Başkanı Ramazan Altuğ, verdikleri sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını ancak başarıya sevinemediklerini söyledi. Altuğ, “Mersin deplasmanında başarıyla döneceğimizi biliyordum. Bir haftalık Antalya kampı bize çok iyi geldi. Antalya kampında oyuncularımız birbiriyle kaynaştı, anlaştı. Günde yağmur çamur demeden 2 kez antrenman yaptık. Çünkü Mersin’e gitmeden önce Kulübümüze Baltalı Grup DESK adını veren bu onuru bize yaşatan Sayın Derya Baltalı’ya başarı ve gol sözü vermiştik. Sözümüzü tutmanın onurunu yaşıyoruz. Bu golleri ve başarımızı kendilerine armağan ediyoruz. Kendilerine ve Denizlimize bir de şampiyonluk sözümüz var. Onu da yerine getireceğiz. Ancak başarımıza sevinemedik. İdlip’te yaşanan hain saldırı ve şehitlerimiz bizi çok üzdü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı dileriz” diye konuştu.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
Denizli'de şehitlerimize saygı yürüyüşüne devam
Denizli'de şehitlerimize saygı yürüyüşüne devam

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim