• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Pamukkale
  3. BAŞKAN ERTEMUR'DAN "ÖZEL" ANNELERE ANLAMLI MOLA
Pamukkale
Yayınlanma: 15 Mayıs 2026 - 15:54
Güncelleme: 15 Mayıs 2026 - 15:59

BAŞKAN ERTEMUR'DAN "ÖZEL" ANNELERE ANLAMLI MOLA

Pamukkale
15 Mayıs 2026 - 15:54
Güncelleme: 15 Mayıs 2026 - 15:59
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
BAŞKAN ERTEMUR'DAN

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Engelliler Haftası ve Anneler Günü dolayısıyla Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun kahraman annelerini ağırladı. Başkan Ertemur, annelere verdiği "Mola Evi" sözünü en kısa sürede tutacaklarının müjdesini verdi. Seyir Tepesi’nin eşsiz manzarası eşliğinde düzenlenen etkinlikte anneler, kısa bir mola vererek moral depoladı.

Pamukkale Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında anlamlı bir buluşmaya daha imza attı. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, hayatlarını engelli çocuklarına adayan anneleri Seyir Tepesi Şelale Kafe’de ağırlayarak onlara hem moral verdi hem de taleplerini dinledi.

“SİZLER BİRER MELEKSİNİZ”

Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımı kadar, onlara kol kanat geren ailelerin de dinlenmeye ve desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Engelliler Haftası münasebetiyle, Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun kıymetli anneleriyle bir araya geldik. Bugün istedik ki; gündelik telaşlarına, yorgunluklarına kısa bir mola versinler. Hem Engelliler Haftası’nı hem de Anneler Günü’nü bu güzel atmosferde birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri birer melek olarak görüyorum. Çok yoruluyorsunuz ama dünyanın en güzel şeyini yapıyorsunuz; o çocuklara sunduğunuz sevgi çok farklı ve önemli. Ne geceniz ne gündüzünüz var, farkındayız. Pamukkale Belediyesi olarak yükünüzü paylaşmak için her zaman yanınızdayız.”

“MOLA EVİ İÇİN HAZIRLIKLARIMIZ HIZ KAZANDI”

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Her biriniz birer meleksiniz. Sizlerin her gün sergilediği fedakârlık takdirin çok ötesinde. Ne geceniz ne gündüzünüz var, biliyoruz ve farkındayız tüm zorlukların. Pamukkale Belediyesi olarak, bu ilçenin yerel yönetimi olarak daha seçim sürecinde bunun sözünü vermiştim ve söz verdiğimiz Mola Evi’ni mutlaka yapacağız. Gündelik işlerinizi rahatça yapabilmeniz için çocuklarınızı 2-4 saatliğine bize emanet edeceksiniz, biz onlara gözümüz gibi bakacağız. Bu projenin hazırlıklarını titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

KEYİFLİ BİR MOLA

Seyir Tepesi Şelale Kafe’nin huzurlu ortamında gerçekleşen kahvaltı programında anneler, hem birbirleriyle sohbet etme imkânı buldu hem de Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ile taleplerini paylaştı. Çocuklarının eğitim süreci ve günlük hayatta karşılaştıkları zorluklar hakkında istişarelerde bulunulan etkinlikte, Başkan Ertemur tüm annelere çiçek takdim ederek bu özel günlerini kutladı.

Organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getiren anneler, “Hatırlanmak ve sesimizin duyulması bizler için çok kıymetli” diyerek Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’a teşekkür ettiler.

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
ORC Araştırması'nda Pamukkale Belediyesi, Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediyeleri Arasında
ORC Araştırması'nda Pamukkale Belediyesi, Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediyeleri Arasında
Başkan
Başkan "Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımıza ve Fedakâr Öğretmenlerimize İyi Tatiller Diliyorum"
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Merkezefendi'de Şafak Operasyonunda Gözaltı Sayısı 14'e Yükseldi
Merkezefendi'de Şafak Operasyonunda Gözaltı Sayısı 14'e Yükseldi

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim