• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Başkan Zolan Kefe Yaylası'nda gençlerle buluştu
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 28 Eylül 2021 - 04:44

Başkan Zolan Kefe Yaylası'nda gençlerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Kefe Yaylası’nda düzenlediği İlçe Gençlik Buluşması'na katılan Başkan Osman Zolan, "Sizlerin donanımını artırabilmek ve katkı sağlayabilmek adına her türlü imkanımızı seferber etmeye devam edeceğiz" dedi.

DENİZLİ BŞB
28 Eylül 2021 - 04:44
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Başkan Zolan Kefe Yaylası'nda gençlerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği

İlçe Gençlik Buluşması yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin modern bir hale getirdiği 1350 metre rakımdaki Kefe Yaylası'nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ile Serinhisar, Acıpayam, Tavas ile Denizli’den gelen gençler katıldı.


Gençlik Meclisi Başkanı Birden, Gençlik Meclisi çatısı altında sadece Denizli merkezde değil, kent genelindeki gençlerle birlikte çalışmaya devam ettiklerini söyleyerek, destekleri için Başkan Zolan'a teşekkür etti. Bir süre gençlerle sohbet eden Başkan Zolan ise, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yenileyerek daha modern bir hale getirdiği Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi'nde bulunan Kefe Yaylası hakkında bilgi verdi. Yayla kültürü hakkında gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Zolan, Denizli’nin kültürel ve tarihi değerlerini de anlattı.


 “Sizler çok değerlisiniz”

 Gençliğin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Gençlik, enerji demektir, gelecek demektir, hazine demektir. Sizler çok değerlisiniz. Bu ülkeyi bizden daha ileriye götüreceksiniz, daha başarılı olacaksınız. Bizler de sizlerin donanımı artırabilmek ve katkı sağlayabilmek adına her türlü imkanımızı seferber etmeye devam edeceğiz" dedi.


Gençlerin mutlaka en az bir dalda spor yapmasının, kültür veya sanatla ilgilenmesinin kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Zolan, " Sportif anlamda birçok kursumuz var. İstiyoruz ki her gencimiz en az bir branşla ilgilensin. Lise yıllarımda en çok yaptığım spor basketboldu. Spor yapmak çok önemli. Ücretsiz kültür ve sanat kurslarımızdan da faydalanabilirsiniz. Boş vakitlerinizi verimli bir şekilde değerlendirmelisiniz" dedi.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
Denizli 22 farklı branşta ücretsiz eğitim verilecek
Denizli 22 farklı branşta ücretsiz eğitim verilecek
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
Kim iyiyse formayı ona emanet edeceksin!
Kim iyiyse formayı ona emanet edeceksin!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim