• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. 'Beyaz cennet'te bayram bereketi yaşanmaya başlandı
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 02 Ağustos 2019 - 10:28

'Beyaz cennet'te bayram bereketi yaşanmaya başlandı

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala 'beyaz cennet' Pamukkale’deki otellerde doluluk oranlarının yüzde yüz seviyelerine ulaştığını kaydederek, “Sahil yörelerindeki fiyatların pahalılığından ve yer bulamamaktan sıkıntı duyan vatandaşlarımız uygun fiyatlarda Pamukkale’de konaklayabilirler” dedi.

Kültür-Sanat
02 Ağustos 2019 - 10:28
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
'Beyaz cennet'te bayram bereketi yaşanmaya başlandı
Denizli’nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Pamukkale ören yeri, Kurban Bayramı’nda da ziyaretçi akınına uğrayacak. Hem sezonun açık olması hem de Kurban Bayramı'nın gelmesi ile birlikte 4 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar 'beyaz cennet'e akın edecek. Bayrama sayılı günler kala Pamukkale’de otel ve konaklama yerlerinde doluluk oranları yaklaşık yüzde 100 seviyelerine ulaştı. 
Yoğunluğun devam ettiğini ve bayramdan dolayı otellerin tamamen dolmasını beklediğini belirten Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, “2019 yılına baktığımız zaman Pamukkale’deki otellerimizde yoğunluk devam ediyor. Yaklaşık yüzde 90-95 kapasite ile çalışıyoruz. Tabii bayram dolayısıyla ekstra bir talep var özellikle yerli misafirlerimizden. Bayrama Pamukkale’deki otellerimizin tamamının dolmasını bekliyoruz. Sahil yörelerindeki fiyatların pahalılığından, yer bulamamaktan sıkıntı duyan vatandaşlarımız özellikle Denizli bölgesinde çok uygun fiyatlarda konaklayabilirler. Çok nitelikli tatil geçirebilirler” dedi.



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli'nin Sandıklarında Saklı Kültür Mirası Gözler Önüne Serildi
Denizli'nin Sandıklarında Saklı Kültür Mirası Gözler Önüne Serildi
Gürcan Ekici, Türkiye'yi Uluslararası Çalıştayda Temsil Edecek
Gürcan Ekici, Türkiye'yi Uluslararası Çalıştayda Temsil Edecek
Kırık Işıklar Sahne Diyecek: Madde Bağımlılığına Tiyatro ile Uyarı
Kırık Işıklar Sahne Diyecek: Madde Bağımlılığına Tiyatro ile Uyarı
Çalkebir'de Milyonlarca Yıllık Deniz İzleri Ortaya Çıktı: Deniz Yıldızı Fosili Heyecan Yarattı
Çalkebir'de Milyonlarca Yıllık Deniz İzleri Ortaya Çıktı: Deniz Yıldızı Fosili Heyecan Yarattı
Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı!
Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim