• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Pamukkale
  3. Bir mahalle konağı da Kurtluca'ya
Pamukkale
Yayınlanma: 23 Ocak 2021 - 00:44
Güncelleme: 23 Ocak 2021 - 01:02

Bir mahalle konağı da Kurtluca'ya

Pamukkale Belediyesi, mahalle konağı yapımına devam ediyor. İlki Yukarışamlı mahallesinde yapımına başlanan mahalle konağının ikincisi Kurtluca mahallesinde olacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çalışan insanlarıyla, eli nasırlı, alnı terli insanlarıyla meşhur mahallemiz olan Kurtluca mahallemize yakışır mahalle konağımızın inşasına başladık” dedi.

Pamukkale
23 Ocak 2021 - 00:44
Güncelleme: 23 Ocak 2021 - 01:02
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Bir mahalle konağı da Kurtluca'ya

Pamukkale Belediyesi, tüm ilçede yaşayan vatandaşlara yaşadıkları mahallelerde yepyeni projeler sunmaya devam ediyor. İlçenin tarım ve hayvancılıkla uğraşan mahallelerinden biri olan Kurtluca Mahallesi’nde önemli bir hizmet hayata geçiyor. İlki Yukarışamlı mahallesinde başlanan mahalle konağının ikincisi Kurtluca’ya yapılıyor. Yaklaşık 2000 m2 alanda 200 m2 kapalı alana sahip olacak Kurtluca Mahalle Konağı’nda çok amaçlı salon, muhtarlık odası, doktor ve hemşire odaları, mutfak ve tuvaletler yer alacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurtluca Mahalle Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Örki’ye Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çolakoğlu ve Kurtluca Muhtarı Mustafa Acat da eşlik etti.



 “TÜM MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Kurtluca Mahalle Muhtarı Mustafa Acat, Pamukkale Belediyesi’nin hizmet pınarının tüm ilçe gibi kendi mahallesine de aktığını söyleyerek, “Pamukkale Belediyesi mahallemizde arazi yolları açtı. Sokaklarımızı beton kilit parke ile döşedi. Bunun yanında mahalle konağımızın yapımına başladı.  Binanın içinde doktor, hemşire, muhtar odası, toplantı salonu olacak. Bu alan bizim çok önemli. Her ihtiyaca hitap edecek. Mahalle konağımızın içindekilerden ziyade dışı da çok önemli. Dışarıda gezinti alanları, oturma yerleri, park alanları olacak. Kış günleri karda kışta vatandaşlarımız işe gidemiyor, bu toplantı salonunda çiftçilerimizi eğiteceğiz. Mahalle konağının yapımında bir dediğimizi ikiletmeyen ve her zaman yanımızda olan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye ve ekibine mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.



 KURTLUCA HALKININ TAMAMINA HİTAP EDECEK

 “Denizli’mizin saklı cennetlerinden bir tanesi olan Kurtluca mahallemiz, çalışan insanlarıyla, eli nasırlı, alnı terli insanlarıyla meşhur” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bize de bu mahallemize hizmet etmek yakışır. Bu düşünceyle yola çıkarak seçim öncesi vaatlerimizden olan mahalle konaklarımızdan birini Kurtluca’ya yapıyoruz. Bu konağın bahçesini de çocuklarımızın, büyüklerimizin rahatlıkla kullanabileceği şekilde dizayn ediyoruz. Hemen önünde çok güzel bir meydanla mahalle halkımızın bütün toplantı ihtiyaçlarını karşılayacak alanı ortaya koymuş olacağız. Mahalle Konağımızda çiftçilerimize ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza eğitimler verilecek. Bu eğitimler vesilesiyle mahallemizin üretim kabiliyeti de artmış olacak. Kadınlarımıza burada çok güzel kurslar, eğitimler vermeyi planlıyoruz. Çocuklarımıza da aynı şekilde güzel eğitimler vermeyi düşünüyoruz. Bu mahallemize ve çevre mahallelere hitap eden kooperatifimizle birlikte, kooperatif üyelerimizin de ortak kullanımına sunacağımız bu toplantı alanlarında mahallemizin üretimine katkıda bulunmak bizi gerçekten mutlu edecek. Yaptığımız bu hizmetin hem Kurtluca Mahallemize hem de ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
PAMUKKALE BELEDİYESİ
PAMUKKALE BELEDİYESİ "HALK EKMEK" AĞINI GENİŞLETTİ
Ünlü radyocu Nihat Sırdar, Merkezefendi'ye geliyor
Ünlü radyocu Nihat Sırdar, Merkezefendi'ye geliyor
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL AİLELERE DESTEK
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL AİLELERE DESTEK
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AKHAN’A SU TASARRUFLU ZEYTİN PARKI
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AKHAN’A SU TASARRUFLU ZEYTİN PARKI
Son Haberler
Denizli'den 24 Firma Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Arasında
Denizli'den 24 Firma Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Arasında
 Terasa çıkan oğlu babasını demirlerde asılı halde buldu
Terasa çıkan oğlu babasını demirlerde asılı halde buldu
PAMUKKALE BELEDİYESİ
PAMUKKALE BELEDİYESİ "HALK EKMEK" AĞINI GENİŞLETTİ
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ GAMATEKS OSMAN AYDINLI KREŞİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ GAMATEKS OSMAN AYDINLI KREŞİ’NDE KAYITLAR...
Denizli'de Bisikletli Motosiklete Bağlanıp Yolculuk Yaptı
Denizli'de Bisikletli Motosiklete Bağlanıp Yolculuk Yaptı
Yamaçta mahsur kalan keçilerin yardımına itfaiye koştu
Yamaçta mahsur kalan keçilerin yardımına itfaiye koştu

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim