Pamukkale Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Avni Örki Başkanlığında toplandı. Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili Belediye meclis üyeleri üretici pazarlarının kurulması için önerge verdiler. CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Bilal Gürcan’ın imzasını taşıyan önergede, ilçede her türlü sebze ve meyve yetiştiren vatandaşların ürünlerini aracısız olarak vatandaşa ulaştırabilmesi için belirlenen yerlerde haftada bir gün “Üretici Pazarı” kurulmasının gündeme alınmasını istediler.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üretici pazarının kurulması istemiyle verilen önergeyi reddetti. Örki, “Denizli’nin her gün her semtinde Pazar kuruluyor. Kendi ürününü satmak isteyen vatandaşlar müstahsil belgesi alarak ürünlerini zaten pazarlarda satıyor. Ortak akılla tekrar düşünelim” cevabını verdi.
CHP ve İYİ Partili Belediye meclis üyelerinin “üretici pazarı” kurulsun önergesi, muhalefet partililerin16 evet oyuna karşı, AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyelerinin 20 hayır oyuyla reddedildi.




