• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Denizli'de berber ve kuaförler yaklaşık 2 ay sonra faaliyete başladı
Gündem
Yayınlanma: 11 Mayıs 2020 - 12:22

Denizli'de berber ve kuaförler yaklaşık 2 ay sonra faaliyete başladı

Denizli’de yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları sabah saatleri ile bir bir açılmaya başladı.

Gündem
11 Mayıs 2020 - 12:22
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli'de berber ve kuaförler yaklaşık 2 ay sonra faaliyete başladı

Denizli'de yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları sabah saatleri ile bir bir açılmaya başladı. Tek kullanımlık havlu, traş örtüsü kullanma zorunluluğu yanı sıra sosyal mesafe korunarak, her müşteri ve çalışanda maske kullanım zorunluluğu getirildi.

Türkiye'de korona virüsün görülmesinin ardından ardı ardına tedbir genelgeleri yayınlandı. Tedbirler kapsamında berber, kuaför ve güzellik salonları kapatıldı. Korona virüsün gün geçtikçe alınan tedbirler doğrultusunda iyileşmeler başlayınca faaliyeti durdurulan iş yerleri açılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde açılacağı kararlaştırılan salonlarda dezenfektan ve temizlik çalışmalarını tamamlayarak bugün iş başı yaptılar. Sabah saatlerinde bir bir açılan dükkanlarda temizlik işlerinin ardından gerekli malzemeler hazırlandı. Maske ve dezenfektanların girişlerde gelecek olan müşterileri beklerken bekleme alanlarında sosyal mesafeyi korumak adına gerekli önlemlerin alınması dikkatlerden kaçmadı. Salonlara gönderilen genelgede hem müşteri hem de çalışanın maske takma zorunluluğu getirildi. Randevusuz müşteri alımı da yasaklandı. Koltuk sayısının ise yarısı kadar müşteri kabulü yapılabilecek.

Gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirten işletme sahibi Huriye Bozdağ, “Dezenfektanlarımı hazırladık. Malzemelerimizin dezenfeksiyon işlemlerini yaptık. Salonumuzu bir hafta öncesinden detaylı bir şekilde temizledik. Bu şekilde müşterilerimize hazırlandık. Randevulu bir şekilde işlem yapıyoruz. Randevu almaya bir hafta öncesinden başladık. 8 tane koltuğumuz varsa yarısını doldurmamız gerekiyor. Yan yana oturmamak kaydıyla 4 tanesini doldurabiliriz. Çok fazla istek var, inşallah gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bugünü baya yoğun bekliyoruz” dedi. Berberlerin açılmasını fırsat bilerek ilk randevu alan müşterilerden Melih Yumuk, “Halkın sağlığı açısından önemli adımlar atıldı. Alınan tedbirlerden memnunuz” ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
DİSK'ten Sert Çıkış:
DİSK'ten Sert Çıkış: "Bu Bir Sendikal Baskıdır"
KESK Candoğan'dan seslendi:
KESK Candoğan'dan seslendi: "Barikat değil, çözüm istiyoruz!"
Denizli Barosu’nun Yeni Başkanı Engin Yıldız Oldu
Denizli Barosu’nun Yeni Başkanı Engin Yıldız Oldu
Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök Görevinden İstifa Etti
Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök Görevinden İstifa Etti
Denizli'de 77 yaşındaki kadın, sokağa çıkınca eşinin mezarı başına gitti
Denizli'de 77 yaşındaki kadın, sokağa çıkınca eşinin mezarı başına gitti

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim