• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Denizli'de eylem ve etkinlikler 30 gün yasaklandı
Genel
Yayınlanma: 15 Nisan 2021 - 10:12

Denizli'de eylem ve etkinlikler 30 gün yasaklandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar ile ilgili Denizli Valiliği Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi yeni kararları açıkladı.

Genel
15 Nisan 2021 - 10:12
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli’de eylem ve etkinlikler 30 gün yasaklandı
Denizli Valiliği tarafından yayımlanan karara göre, korona virüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ile önlemleri açıkladı. Sağlık Bakanlığı ve Korona virüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçildi.

Eylem ve etkinlikler 30 gün süre ile yasaklandı

Denizli Valiliği tarafından yayımlanan açıklama; “Gelinen aşamada, mutasyona uğrayan Covid-19 virüsünün dünya genelinde hastalığın yayılımını attırdığı, ülkemizde de çeşitli varyantların görülmesi sebebiyle günlük vaka, yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında artış yaşandığı kamuoyunun malumudur. Bu çerçevede, 12 Nisan 2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar ile 12 Nisan 2021 tarihli 15 Nolu Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararları doğrultusunda, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun madde 11 (a) ve (c) bentleri uyarınca, Valilik ve Kaymakamlık Makamlarının uygun göreceği etkinlikler hariç, İlimiz genelinde umuma açık veya kapalı yerler ile park-bahçe, mabetlerde, genel yollar ve kamu hizmeti görülen bina ve tesisler ile bunların eklentilerinde yapılacak olan miting, kapalı ve açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, basın açıklaması, çadır kurma, stant açma, çelenk sunma, oturma eylemi, imza kampanyası, anma töreni ve benzeri türdeki eylem ve etkinlikler ile el ilanı dağıtılmasının, 14 Nisan 2021 günü saat 00.01’den 13 Mayıs 2021 günü saat 23.59’a kadar 30 gün süre ile yasaklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
PAÜ Hastanesinde Eşitlik İsyanı: Sağlıkçılar Bir Kez Daha İş Bıraktı
PAÜ Hastanesinde Eşitlik İsyanı: Sağlıkçılar Bir Kez Daha İş Bıraktı
Açık Mektup: Sayın Zeybekci ve AKP'li Denizli Milletvekilleri, Menderes Kuruyor, Siz Hâlâ Susuyorsunuz!
Açık Mektup: Sayın Zeybekci ve AKP'li Denizli Milletvekilleri, Menderes Kuruyor, Siz Hâlâ Susuyorsunuz!
YAŞAR NURİ HOCA!..
YAŞAR NURİ HOCA!..
Toprağa İhanetin Adı: Torba Yasa!
Toprağa İhanetin Adı: Torba Yasa!
Son Haberler
Şişecam, Denizli'deki Üretimine Son Veriyor: Fabrika Kırklareli'ne Taşınıyor
Şişecam, Denizli'deki Üretimine Son Veriyor: Fabrika Kırklareli'ne...
Denizli'de Klima Kavgası Cinayetle Sonuçlandı: İki Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Denizli'de Klima Kavgası Cinayetle Sonuçlandı: İki Şüpheli Adliyeye...
Denizli Büyükşehir ve Sanayi Odası’ndan ortak adım Yönetişim masası protokolü imzalandı
Denizli Büyükşehir ve Sanayi Odası’ndan ortak adım Yönetişim...
Denizli Barosu’ndan TBMM’de Görüşülen Torba Yasa Teklifine Sert Tepki: “Zeytinlikler, Meralar, Ormanlar Tehdit Altında”
Denizli Barosu’ndan TBMM’de Görüşülen Torba Yasa Teklifine Sert...
Denizli Büyükşehir'den üreticiye 3 koldan destek Tarlaya tohum, bahçeye koruma, hayvana bakım
Denizli Büyükşehir'den üreticiye 3 koldan destek Tarlaya tohum, bahçeye...
HONAZ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İKRAMİYE MÜJDESİ
HONAZ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İKRAMİYE MÜJDESİ

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim