• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. DENİZLİ İÇİN BAL GİBİ OLSUN
Spor
Yayınlanma: 18 Eylül 2018 - 15:16

DENİZLİ İÇİN BAL GİBİ OLSUN

Denizli’nin üç takımla temsil edileceği Bölgesel Amatör Lig sezonu öncesi kulüp temsilcileri ve futbolun kurmayları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde biraraya gelerek dostluk mesajları verdi.

Spor
18 Eylül 2018 - 15:16
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
DENİZLİ İÇİN BAL GİBİ OLSUN
2018–2019 Spor Toto BAL liginde sezon bu hafta sonu başlıyor. Denizli’yi bu sene BAL liginde Kale Belediyespor, Serinhisarspor, Tavas Birlikspor temsil edecek. Denizli takımları Spor Toto BAL ligi 7. grupta mücadele edecek.

Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen dostluk buluşmasına Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve kulüp temsilcileri katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü ve Spor Şube Müdürünün de bulunduğu toplantıda tesis ve saha yenileme çalışmalarına ilişkin bilgiler de paylaşıldı. Futbolun kurmayları dostça geçen toplantıda 2018-2019 sezonuna ilişkin birlik beraberlik ve dostluk mesajları verdi. El ele veren kulüp temsilcileri, sezonun fair-play çerçevesinde geçmesini söyleyerek birbirlerine başarılar diledi.

İBANOĞLU “ŞAMPİYON DENİZLİ’DEN OLSUN”

Buluşmaya ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Denizli futbol ailesi olarak 3 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de, 2018-2019 sezonunda takımların başarılı sonuçlara imza atmasını diledi. Denizli temsilcilerinin hem yönetim, hem de kadrolarıyla şampiyonluğu hak ettiğini söyleyen İbanoğlu, sezon sonunda şampiyonun Denizli’den çıkmasını, kazananın Denizli olmasını, Denizli için BAL gibi bir sezon olmasını arzu ettiklerini söyledi.

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
BU OKUL EZBERLERİ BOZACAK
BU OKUL EZBERLERİ BOZACAK

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim