• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Denizlispor'da Şifo Mehmet dönemi başladı
Spor
Yayınlanma: 12 Ekim 2019 - 14:47
Güncelleme: 12 Ekim 2019 - 15:17

Denizlispor'da Şifo Mehmet dönemi başladı

Denizlispor, Yücel İldiz’den boşalan Teknik Direktörlük görevine Mehmet Özdilek’i getirdi. Özdilek kendisini 1 yıllığına yeşil siyahlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Spor
12 Ekim 2019 - 14:47
Güncelleme: 12 Ekim 2019 - 15:17
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizlispor'da Şifo Mehmet dönemi başladı

Yücel İldiz ile yollarını ayıran Yukatel Denizlispor, Mehmet Özdilek ile teknik direktörlük konusunda 11 Ekim Cuma günü, İstanbul’da anlaşmaya vardı. Teknik adam ekibi ile birlikte 12 Ekim Cumartesi günü Denizli’ye gelerek sözleşme imzaladı. Sözleşme imza töreni Yeşil-Siyahlı Kulübün Haluk Ulusoy Tesislerinde yapıldı.

İmza törenine Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yardımcıları Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun ve Can Cesur katıldı.

İmza töreninde konuşan Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Yücel İldiz hocayla yollarımızı ayırmıştık. Dün Mehmet Hocamızla görüştük ve anlaşmaya vardık. Bugünden itibaren görevi devraldı. Biliyorsunuz bir hedefimiz var. Mehmet Hocamız da bizden daha hırslı. Bundan sonra aynı hedefe doğru, elimizden ne gelirse, birlikte mücadele edeceğiz. Anlaşmamız 1 yıllık. Sezon sonunda tekrar karşılıklı görüşülüp uzatmalı şeklinde anlaşmamız var. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Şehrimize de hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah” dedi.


“Doğru bir takıma geldiğime inanıyorum”

12 yıldır Süper Lig’de teknik adam olarak görev yaptığını belirten Yukatel Denizlispor’un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek “Her iki tarafa da hayırlı olsun. Dün başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte İstanbul’da bir araya geldik. Çok fazla konuşmadık. Önemli olan bu enerjiyi iki tarafın da birbirinde yakalaması. Biz o enerjiyi yakaladık. 12 yıldır bu ligde teknik adamlık yapıyorum. Dolayısıyla bildiğim, tanıdığım bir takımın içine geldim. Geçmişte çalıştığım oyuncular var, çalışmak isteyip buluşamadığım oyuncular var. Dolayısıyla bulunduğu konum itibariyle doğru bir takıma geldiğime inanıyorum”dedi.


Hazırlıklı geldim

Ligi değerlendiren Mehmet Özdilek, bu sene Süper Lig’in dalgalı geçeceğini ifade etti ve şu sözleri kaydetti; “Süreç uzun bir süreç, kolay bir süreç değil. Yıllar sonra lige gelmek sevindirici ama ligin oyuncusu olmak çok daha değerli. Başkanın büyük hedefleri var. Biz de ona destek vermeye çalışacağız ama bu ligde hiçbir şeyin kolay olmadığının altını kalın bir çizgi ile çizelim. Bu sene ligin biraz daha dalgalı geçeceğini düşünüyorum. Yukarıdaki takımlar ve alttaki takımlarla bu yürüyüşün uzun bir yürüyüş olduğunu düşünüyorum. Bir maç kazanıyorsunuz yukarıdaki ile kafa kafayasınız. Bir maç kaybederseniz alttakilerle kafa kafayasınız. O barem çok kısa bir barem ama biz oyuncu grubuna inanan bir ekip olarak buraya geldik. Oyuncu grubuna inanıyorum. Daha iyi şeyler yapabileceğini biliyorum. Hazırlıklı geldim. Dersine iyi çalışan bir adamım. Dolayısıyla inanıyorum  ki önümüzdeki günler daha sağlıklı bir şekilde geçecek. Milli maç arasındayız. İlk maçı evimizde iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu maçlar keyif maçıdır. Düşündüğümüzü arzu ettiğimiz skorla birleştirerek yüzümüzün akıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Bugün itibariyle de çalışmalara başlayacağız. Biz de çalışmayı seven bir grubuz. İnanıyorum ki her iki tarafın pozitif enerjisi Denizliyi çok daha iyi yerlere getirecektir. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın”

Mehmet Özdilek’in ekibi şu isimlerden oluşuyor:

Mehmet Zafer Öğer-Kaleci Antrenörü

Veysel Cihan: Yardımcı Antrenör

Egemen Korkmaz: Yardımcı Antrenör

Yusuf Köklü: Atletik Performans Antrenörü

Dünyacan Çiçekverdi: Atletik Performans Antrenörü



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
BALIKÇI'YA MERHABA
BALIKÇI'YA MERHABA

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim