• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Yönetimi istifa etti
Spor
Yayınlanma: 14 Eylül 2018 - 23:23
Güncelleme: 14 Eylül 2018 - 23:34

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Yönetimi istifa etti

Fenerbahçe Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay, tüm yönetim kurulunun görevden ayrıldığını açıkladı.

Spor
14 Eylül 2018 - 23:23
Güncelleme: 14 Eylül 2018 - 23:34
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Yönetimi istifa etti
Fenerbahçe Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay, tüm yönetim kurulunun görevden ayrıldığını açıkladı. Emrah Tünay, "Bizler Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Yönetim Kurulu olarak kulübümüzün yeni yönetiminin şubelere yönelik tasarrufları konusunda önünü açmak amacıyla istifa kararı aldık" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay, tüm yönetim kurulunun görevden ayrıldığını açıkladı.

Yazılı bir bildiri yayınlayan Tünay, "11.09.2018 tarihinde kulübümüzün başkanı Sayın Ali Koç'un Fenerbahçe TV'de gerçekleştirdiği Camia Sesleniş Programı'nda Hedef 1 Milyon Üye Projesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, şubelerin performanslarını değerlendirirken kurucusu olmaktan onur duyduğumuz Denizli Şubesi'nin hiç üye yapmadığını, bununla birlikte şubenin kira ve personel masraflarının kulüp tarafından karşılandığı belirtilmiştir. Şubemizin masraflarının kulüp tarafından karşılandığı doğrudur. Ancak Denizli Şubesi'nin hiç üye yapmadığı bilgisi kesinlikle yanlıştır. Kulübümüzün sicil kayıtlarında Denizli Şubesi'nin bugüne kadar yapmış olduğu temsilci ve kongre üyelerinin dökümü mevcuttur. Çok muhtemeldir ki Sayın Başkana bu konuda yanlış bilgilendirme yapılmıştır. Kamuoyuna yapılan bu yanlış bilgilendirme şahsımı, şube yönetimini, menfaat beklemeden projeye ve takıma her koşulda destek veren üyelerimizi fazlasıyla üzmüştür. Sayın Başkana yanlış bilgilendirme yapan ve bugüne kadar sarfedilmiş emeğimizi yok sayan, hak etmediğimiz şekilde camiamızda yanlış olarak tanınmamıza sebep olan bu kişi ve birimleri şiddetle kınıyoruz. Kulüp yönetim kurulunun 1 Milyon Üye Projesi ile alakalı yeni yaklaşımı, şubemizin faaliyetlerinin Sayın Başkanımıza kasıtlı olarak yanlış aktarılması, Sayın Başkanımızın da bizlere değil kendisine yanlış bilgilendirme yapanlara itibar ederek bizleri haketmediğimiz şekilde yanlış gösteren bu yanlış bilgileri vermiş olması ve çabalarımıza rağmen bu yanlışların düzeltilmemesi sebebiyle bu açıklamaları yapma gereği duyduk. Bizler Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Yönetim Kurulu olarak kulübümüzün yeni yönetiminin şubelere yönelik tasarrufları konusunda önünü açmak amacıyla istifa kararı aldık" ifadelerini kullandı. 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
SEYİR TEPE'DE ÖLÜMLÜ İŞ KAZASI
SEYİR TEPE'DE ÖLÜMLÜ İŞ KAZASI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim