• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. GEREKEN CEVABI MİLLETİMİZ VERDİ
Gündem
Yayınlanma: 13 Temmuz 2018 - 16:33

GEREKEN CEVABI MİLLETİMİZ VERDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Gündem
13 Temmuz 2018 - 16:33
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
GEREKEN CEVABI MİLLETİMİZ VERDİ
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Milli iradeye darbe yapmak isteyen hainlere gereken cevabı, aziz milletimiz verdi” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yayımladığı mesajda, “15 Temmuz 2016, hafızalardan çıkmayacak, çıkarılmayacak bir tarihtir. O gece Türkiye için bir dönüm noktasıdır, kırılma anıdır. Türkiye'nin milli iradesine, birliğine, beraberliğine ve geleceğine yönelik bir darbe girişimine kalkışan Fetullahçı Terör Örgütü mensubu asker üniformalı hainler, İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü trafiğe kapattı, savaş uçaklarını havalandırdı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombaladı, vatandaşa kurşun sıktı. Bu ihanet kalkışmasının yaşandığı anlarda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm halkımızı meydanlara davet etti.  Bu çağrı ile vatanını, milletini ve bayrağını seven herkes meydanlara akın etti. Milletimiz tanklara, toplara, uçaklara ve silahlara rağmen cesurca bir davranış göstererek bu kalkışmaya engel oldu. Milli iradeye darbe yapmak isteyen hainlere gereken cevabı, aziz milletimiz verdi” dedi.

Hainlerin planlarının halkın gösterdiği destansı mücadele ile suya düştüğünü belirten Başkan Subaşıoğlu, “Bombaların yağdığı, kurşunların sıkıldığı o karanlık geceden, tankların önüne yatan, uçakların üstüne atlayan, eli silahlı teröristlerin üzerine Türk Bayrağı ile korkmadan yürüyen kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberlik içerisinde, daha güçlü bir şekilde çıktık. Bu güzel vatanı bölmeye, parçalamaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdik” ifadelerinde bulundu.

Başkan Subaşıoğlu mesajını, “Vatanı, milleti, bayrağı ve ezanı için mücadele eden cesur insanlarımız, Ömer Halisedemirlerimiz hiçbir zaman unutulmayacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle o süreçte verdiğimiz 249 şehidimizi yâd ediyor, yüzlerce gazimize Allah'tan şifa diliyorum. Allah hepsinden bin kere razı olsun. Tüm şehitlerimizle birlikte, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde sonlandırdı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Memurlar PAÜ Önünde Ses Yükseltti:
Memurlar PAÜ Önünde Ses Yükseltti: "Geçinemiyoruz"
KEMAL SUNAL'SIZ 26 YIL...
KEMAL SUNAL'SIZ 26 YIL...
İş İnsanı Ahmet Gökşin'den Siyaset Tartışmalarına Son Nokta!
İş İnsanı Ahmet Gökşin'den Siyaset Tartışmalarına Son Nokta! "Siyasetin İçinde Değilim"
Aydın-Denizli Otoyolu'nu Kullanacaklar Dikkat! Geçiş Ücretleri Zamlandı
Aydın-Denizli Otoyolu'nu Kullanacaklar Dikkat! Geçiş Ücretleri Zamlandı
GÜÇLÜ EKONOMİMİZ SAYESİNDE BERTARAF ETTİK
GÜÇLÜ EKONOMİMİZ SAYESİNDE BERTARAF ETTİK

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim