• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hala kimseden hiçbir açıklama yok!
Gündem
Yayınlanma: 13 Mayıs 2019 - 15:53

Hala kimseden hiçbir açıklama yok!

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendiği basın toplantısında geçen hafta gündeme getirdiği yemek faturasıyla alakalı AK Parti’nin hala hiçbir açıklama yapmadıklarını belirtti.

Gündem
13 Mayıs 2019 - 15:53
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Hala kimseden hiçbir açıklama yok!

AKP'li Çivril Belediyesi’nin kendi milletvekillerine Ankara’da yemek yedirdiği ve bu faturayı belediyeye ödettirdiğini bir basın toplantısıyla duyuran CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’a, AKP’li Şahin Tin’den tepki gelmişti.


Sancar’ın basınla paylaştığı faturalara konu yemeklere katılmadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ben o tarihlerde bahse konu yemeklere katılmadım. O faturaların üzerine benim adımı yazanlardan bunun hesabını soracağım. Adımı o faturalara kim yazmışsa ve bu sahtekârlığın doğruluğunu araştırmadan kamuoyuyla kim paylaşmışsa onlarla adalet önünde hesaplaşacağım. O dönem kurumların başında olan yetkilileri de gerçekleri açıklamaya davet ediyorum” demişti.

AKP’li Şahin Tin’in açıklamalarının gecikmiş ve 'sadece kendini aklama' amaçlı olduğunu kaydeden Sancar, “Geçen hafta yaptığım basın toplantısının üzerinden bir hafta geçti. Ne hikmetse AKP il başkanından, ilçe başkanlarından ve belediye başkanlarından bu saate kadar kimse çıkıp bir kelime etmedi.’’ dedi.

 


30 BİN LİRALIK KEBAP FATURASININ HESABINI KİM VERECEK?

Sancar, ‘‘Şimdi ben Sayın Tin’e şunu soruyorum, ey Tin; Babadağ’daki 30 Bin TL’lik kebap faturasından, Acıpayam’daki başkanın kardeşinin belediyeye iş yapan firmadan istediği avantadan rahatsız olmadın da sadece iki faturada kendi adın yazıyor diye mi rahatsız oldun? Bana öfke kusacağına teşekkür et, teşekkür!  Adının yazılı olduğu faturalar denetim komisyonlarında geçiyor, Çivril Belediye Meclisi toplantısında geçiyor. Günaydın!  Sana haber veren yok, arayıp 'bu doğru mu' diye soran da yok anlaşılan. Buradan anlaşılan şu ki; sizin belediyelerinizde bu işlerden rahatsız olan yok. Saydıklarımdan rahatsız değilsin ama kırımızı çizgiden bahsediyorsun. Benim kırmızı çizgim, milletimin ve memleketin bir kuruşudur Sayın Tin, bunu böyle bil’’ diyerek sert tepkide bulundu.



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Bu ülke, ‘bitti’ denilen her anda yeniden ayağa kalkanların ülkesidir.
Bu ülke, ‘bitti’ denilen her anda yeniden ayağa kalkanların ülkesidir.
Çameli ve Tavas’ta Bazı Alanlar Orman Vasfı Dışına Çıkarıldı
Çameli ve Tavas’ta Bazı Alanlar Orman Vasfı Dışına Çıkarıldı
Denizli'de 19 Mayıs Coşkusu: 120 Metrelik Bayrakla Yürüdüler
Denizli'de 19 Mayıs Coşkusu: 120 Metrelik Bayrakla Yürüdüler
Mehmet Selçuk istifa etti
Mehmet Selçuk istifa etti
Denizli Ticaret Odası’ndan Eğitim Dolu Bir Yıl
Denizli Ticaret Odası’ndan Eğitim Dolu Bir Yıl

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim