• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İŞÇİLER İSYAN ETTİ
Gündem
Yayınlanma: 16 Mart 2017 - 06:33

İŞÇİLER İSYAN ETTİ

Denizli’de spor salonu inşaatında çalışan taşeron işçiler, emeklerinin karşılığını alamadıklarını söyleyerek eylem yaptı.

Gündem
16 Mart 2017 - 06:33
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
İŞÇİLER İSYAN ETTİ
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptırdığı Çok Amaçlı Spor Kompleksi'nin inşaatında çalışan taşeron işçiler, 2 aydır ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle, inşaat atıklarını ateşe vererek eylem yaptı. İnşaattan duman yükseldiği görenler ise yangın şüphesiyle durumu, itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerine işçiler, engel olarak alevleri söndürmelerini engelledi. Eylem yaptıklarını belirten işçiler, itfaiyenin müdahalesini engelledi.

İşçilerden Erdal Altıntaş, bakanlığın ihaleyi alan firmaya parayı ödediğini ancak parayı firmadan alan alt taşeron şirketin işçilerin parasını ödemediğini belirterek, "Biz burada bakanlığın yaptırdığı spor salonu inşaatında çalışıyoruz. Yaklaşık 40 kişi, 2.5 aydır parasını alamıyor. Taşeron firmaları arıyoruz ancak bugün, yarın diye bizi sürekli oyalıyorlar. Aramızda parasını alamadığı için evinin elektriği kesilen işçiler de var. Yiyecek yemek bulamıyoruz. Sesimizi duyurmak için inşaat atıklarını ateşe verdik. Taşeron firmalar kaçtı ortada hiçbir yetkili yok. 3 gündür iş bıraktık, evlerimizin kiralarını bile ödeyemedik. Bakanlığın bu işe el koymasını istiyoruz. Mağduriyetimiz giderilsin" dedi.

Polis ekipleri işçileri yangının söndürülmesi konusunda ikna etti. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. İşçiler ise bir süre sonra eylemi sonlandırdı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
"ARTIK YETER!": EĞİTİMİŞ DENİZLİ ŞUBE BAŞKANI İLKER ZENGİN'DEN SERT TEPKİ
DENİZLİ TABİP ODASI BAŞKANI GÖKHAN ÖNEM OLDU
DENİZLİ TABİP ODASI BAŞKANI GÖKHAN ÖNEM OLDU
Savunmanın Onuru: Bir Meslekten Fazlası
Savunmanın Onuru: Bir Meslekten Fazlası
AKP Yargısının Gölgesinde 5 Nisan: Savunma Susturulursa Halk Nefessiz Kalır!
AKP Yargısının Gölgesinde 5 Nisan: Savunma Susturulursa Halk Nefessiz Kalır!
41 POLİS GÖZALTINA ALINDI
41 POLİS GÖZALTINA ALINDI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim