• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Tavas
  3. Kardan gelin isteme merasimi, görenleri kahkahaya boğdu
Tavas
Yayınlanma: 26 Ocak 2022 - 12:39
Güncelleme: 26 Ocak 2022 - 13:02

Kardan gelin isteme merasimi, görenleri kahkahaya boğdu

Tavas
26 Ocak 2022 - 12:39
Güncelleme: 26 Ocak 2022 - 13:02
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Kardan gelin isteme merasimi, görenleri kahkahaya boğdu
Denizli’nin Tavas ilçesinde müzmin bekar Ali Matrak için hazırlanan ‘kardan gelin isteme’ merasimi, görenleri kahkahaya boğdu.

Tavas’ta market işleten Yusuf Kısaoğlu, etkili olan kar yağışını da fırsat bilerek ilçenin renkli simalarından olan ve bugüne kadar hiç evlenmemiş 53 yaşındaki Ali Matrak’a benzerine az rastlanır bir şaka yaptı. Dükkanının önüne yaptığı kardan geline kıyafet giydiren Kısaoğlu, Ayşe ismini verdiği kardan gelin için Ali Matrak’a kız isteme merasimi düzenledi. Eline canlı bir çiçek tutuşturulan Ati Matrak, ‘Ali ve Ayşe’ isimlerinin yazıldığı kardan gelini, kendisine istedi. Kız isteme cümlelerini tekrarlayan Matrak’ın doğal tavırları görenleri gülümsetti.
İzleyenleri kahkahaya boğan kız isteme merasiminin ardından gelini öpmeye çalışan Ali Matrak, ne kadar geline sarılıp öpmek istese de başarılı olamadı. “Öğle ile ikindi arasında yemeğimiz, akşam da eğlencemiz var. Hayırlı uğurlu olsun. Allah olmayanlara versin, herkesi düğünümüze bekleriz” diyen Matrak’ın bu samimi halleri renkli görüntüler oluşturdu.
Soğuk günlerde insanların içini ısıtan görüntülerin mimarı olan esnaf Yusuf Kısaoğlu, “Ali Matrak ağabeyimiz bizim çok sevdiğimiz güzel bir insan. Zor günler geçiren milletimizi birazcık olsun gülümsetebilmek O’nunla birlikte böyle bir şey hazırladık” dedi.
Soyadı gibi kendisi de renkli bir kişilik olan Ali Matrak ise, yöresel şivesiyle “Bunu böle yaptık biz. Yaptık gari netcen” diye konuştu.
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Kızılcabölük'te Festival Rüzgârı Esecek!
Kızılcabölük'te Festival Rüzgârı Esecek!
Tavas Belediyesinin üreticiye teknolojik desteği genişleyerek devam ediyor
Tavas Belediyesinin üreticiye teknolojik desteği genişleyerek devam ediyor
Nikfer'de Depreme Dayanıksız Denilerek Yıkılan Spor Salonu Halkın Tepkisini Topladı
Nikfer'de Depreme Dayanıksız Denilerek Yıkılan Spor Salonu Halkın Tepkisini Topladı
Denizli'de Doğa Mucizesi: Kuruyan Gümüşdere Obruğu Yağışlarla Hayat Buldu
Denizli'de Doğa Mucizesi: Kuruyan Gümüşdere Obruğu Yağışlarla Hayat Buldu
Denizlispor tecrübeli Teknik Adam Mesut Bakkal'la anlaştı
Denizlispor tecrübeli Teknik Adam Mesut Bakkal'la anlaştı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim