• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Verimli bir turnuva oldu
Spor
Yayınlanma: 02 Ekim 2018 - 14:37
Güncelleme: 02 Ekim 2018 - 15:15
Reklam

Verimli bir turnuva oldu

Geçtiğimiz hafta İzmir’de düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası’na katılarak ikinci olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Spor
02 Ekim 2018 - 14:37
Güncelleme: 02 Ekim 2018 - 15:15
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Verimli bir turnuva oldu

Koç Şahin Ateşdağlı, turnuvayı değerlendirerek, “Verimli bir turnuva oldu. Bu maçlar esnasında gördüğümüz eksikleri de şimdi gelip burada tamamlıyoruz” dedi.

Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı dün akşam yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası’na katılarak 2. olan Denizli Basket, Denizli’ye gelir gelmez antrenmanlara başladı.

Cumhuriyet Turnuvası hakkında değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, “Bizim için son derece verimli geçen bir turnuva oldu. Maçlarda bütün eksiklerimizi gördük. Son derece sert ve kaliteli maçlar oldu. Bu maçlar esnasında gördüğümüz eksikleri de şimdi gelip burada tamamlıyoruz. Bir sonraki turnuvamız olan bu hafta sonu oynayacağımız Kepez Turnuvası’na bu artılarla gitmek istiyoruz. Burada önemli olan lige kadar hazır olmak” dedi.

“Buradaki mağlubiyet ya da galibiyet değil, oynadığımız iyi oyun veya kötü oyuna bakıyoruz” diyen Ateşdağlı, “Şuanda ben açıkçası takımın gösterdiği performanstan çok memnunum. Tabi ki eksiklerimiz var. O eksikleri de zaman içerisinde tamamlayacağız. Ama takımın gösterdiği gayret, mücadele çok önemliydi. Bunu da gayet verimli şekilde sahada gördük. Onun dışında bireysel olarak baktığımızda, birkaç oyuncumuz ufak sakatlıklar yaşadı. Bu da çok normal, sezon öncesi yaşanabilecek sakatlıklar. Zaten yoğun bir antrenman programı içerisindeyiz. Şuan da hazırlık temposu içerisindeyiz. Bunun içerisinde olacak bu tip sakatlıklar da zaten zaman içerisinde eriyecektir. Şimdi olsun, önemli olan sezon içerisinde olmasın. Şuanda her şey yolunda, her şey güzel, çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah hedeflediğimiz yere doğru adımları birer birer atarak basamakları yukarı doğru çıkacağız. Teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.  

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Denizlispor İçin Yolun Sonu: Küme Düşme Kesinleşti
Denizlispor İçin Yolun Sonu: Küme Düşme Kesinleşti
İhtiyaç sahiplerine dağıtılıyor
İhtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim