• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. YETENEK TARAMASI DEVAM EDİYOR
Spor
Yayınlanma: 15 Ağustos 2018 - 16:20

YETENEK TARAMASI DEVAM EDİYOR

Türk Sporunun altyapı projesi olan Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinde ikinci aşama çalışmaları devam ediyor. İlk aşamayı geçen 496 öğrenci Denizli’nin farklı noktalarında eğitimlerden geçiyor.

Spor
15 Ağustos 2018 - 16:20
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
YETENEK TARAMASI DEVAM EDİYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinde geleceğin yıldızları keşfedilmeye devam ediyor. Yaz mevsimi ve sıcak havalara rağmen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri belirlenen yer ve saatlerde çalışmalarını sürdürüyor.

496 ÖĞRENCİ İKİNCİ AŞAMADA

Denizli’de Mayıs ve Haziran aylarında il merkezi ve ilçelerde gerçekleşen taramalara 5458 öğrenci katılmış, farklı alanlarda yetenekleri test edilen çocuklardan 496’sı ikinci aşama eğitimlerine katılma daveti almıştı. Bu çocuklar yapılan program doğrultusunda Lütfi Ege Anadolu Lisesi, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Hasan Tekin Ada, Final Okulları, Denizli Lisesi, Stad Antrenman Salonu, Vali Recep Yazıcıoğlu ve Hasan Güngör Spor Salonları ile 9 ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

İBANOĞLU ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Salonları gezerek ikinci aşama çalışmalarını inceleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, öğrenciler ve velilerle antrenman sonrası bir araya geldi. Çocuklarla tek tek tanışan, ardından velilere proje hakkında bilgiler veren İbanoğlu, tüm yurtta yetenek taramasının titizlikle yürütüldüğünü söyledi. Projenin amacının yetenekli çocukların erken yaşta keşfedilip Türk Sporuna kazandırılması olduğunu belirten İbanoğlu, çocukların doğru branşlara yönlendirilmesinin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti. 

14 Eylül’e kadar sürecek ikinci etap çalışmaları sonrasında, Spor Bilim Kurulunun belirleyeceği testlerle projenin yeni dönemde de devam edeceği açıklandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
İTALYA’DAN GELEN TEKLİFE RAĞMEN DENİZLİ’Yİ SEÇTİ
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
Tavaslı Elif Dilara Davulcu Avrupa dart şampiyon oldu
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
KUNDAKÇILARA KARŞI BİRLİK ZAMANI
KUNDAKÇILARA KARŞI BİRLİK ZAMANI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim