• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Çal
  3. Deklanşöre Çal için basın
Çal
Yayınlanma: 08 Nisan 2021 - 12:35

Deklanşöre Çal için basın

Çal Belediyesi, “Çal’da 4 mevsim doğa, kültür, turizm ve geleneklerimiz” konulu fotoğraf yarışması açtı.

Çal
08 Nisan 2021 - 12:35
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Deklanşöre Çal için basın

Denizli’nin Çal Belediyesi ilçenin doğa, kültür ve turizm potansiyelini daha etkin tanıtmak ve yörenin geleneklerini gündemde tutmak için fotoğraf yarışması düzenledi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Doğal güzelliklerimiz, tarihi yerlerimiz, asırlık geleneklerimiz ile ilçemiz büyük bir potansiyel barındırıyor. Düzenlediğimiz yarışma amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır”dedi.

Yarışmaya katılmak isteyenler en az 1, en fazla 5 eseri ile başvurabilecek. 9 Nisan ile 5 Temmuz 2021 tarihleri arasında başvurabilecek. Cep telefonuyla çekilen fotoğraflar kabul edilmeyecek.  İnsanlı ya da insansız hava aracıyla çekilen fotoğraflar yarışmaya kabul edilecek. Renkli ya da siyah beyaz fotoğraflarıyla yarışmaya katılmak isteyenler, bası[email protected]adresine fotoğraflarını mail yoluyla atabilecek. Katılımcılar, fotoğraflara kendi isimlerini verecek.


Yarışmanın jürisinde Adnan Tatar, Bekir İnce, Emel Güney, Hasan Hayta, Muhammet Karaçay, Sabih Güzel ve Zeki Akakça yer alıyor. Yarışmada birinci fotoğrafa  4 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye ise 1000 TL ödül verilecek. Ayrıca, 10 esere de 500’er TL mansiyon ödülü verilecek. Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların boyutları ise, en az 2 Mb, en fazla 4 Mb ölçüsünde olacak.

AKCAN; “HEDEFİMİZ YARIŞMAYI FELENEKSEL HALE GETİRMEK”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, bu yarışmayla Çal’daki büyük bir potansiyeli gündeme getirmeyi hedeflerini söyledi. İlçe genelinde çok sayıda tarihi eser ve antik kent olduğunu, koyun yarışları, mırtlak şenliği,  hıdrellez şenlikleri gibi değerlerin hala yaşatıldığını, Çal Kısık Kanyonu gibi muhteşem bir güzelliğe sahip olduklarını söyleyen Akcan, “Doğal güzelliklerimiz, tarihi yerlerimiz, asırlık geleneklerimiz ile ilçemiz büyük bir potansiyel barındırıyor. Hedefimiz kısa vadede Çal’ı yerli turizme açmak, uzun vadede ise yabancı turistleri misafir etmek. Bu yarışmanın Çal’ın tanıtımına katkı vereceğini umuyoruz. Düzenlediğimiz yarışma amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır. Hedefimiz yarışmayı geleneksel hale getirmek” diye konuştu.

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Erdinç Hayta:
Erdinç Hayta: "Barajlar boş, tarım çöktü, canlı hayat yok oldu!"
Başkan Hakan, Çal’da Kimse Yalnız Değildir
Başkan Hakan, Çal’da Kimse Yalnız Değildir
Türkiye İş Bankası'nın sanat eserleri koleksiyonu, ilk kez Denizli'nin Çal ilçesinde sanatseverlerle buluştu
Türkiye İş Bankası'nın sanat eserleri koleksiyonu, ilk kez Denizli'nin Çal ilçesinde sanatseverlerle buluştu
852 Yıllık Geleneğe Şap Hastalığı Darbesi: Sudan Koyun Geçirme Festivali İptal Edildi
852 Yıllık Geleneğe Şap Hastalığı Darbesi: Sudan Koyun Geçirme Festivali İptal Edildi
Son Haberler
Aydın-Denizli otoyolunda kaza, 3 yaralı
Aydın-Denizli otoyolunda kaza, 3 yaralı
Başkan Kepenek’in Acı Günü: Annesi Cavide Ayşe Kepenek Hayatını Kaybetti
Başkan Kepenek’in Acı Günü: Annesi Cavide Ayşe Kepenek Hayatını...
Tarihi Demirciler Çarşısı'nda Korkutan Yangın: Kaleiçi'nde Bir Ayda İkinci Yangın Paniği
Tarihi Demirciler Çarşısı'nda Korkutan Yangın: Kaleiçi'nde Bir Ayda...
Tavas’ta Çalıntı Samanla Dolu Kamyonet Yandı: Sürücü Yaralı
Tavas’ta Çalıntı Samanla Dolu Kamyonet Yandı: Sürücü Yaralı
Denizli Büyükşehir’den dar gelirliye yeni destekler: Tüp, beslenme, kırtasiye, kart, dergi, dijital eğitim
Denizli Büyükşehir’den dar gelirliye yeni destekler: Tüp, beslenme,...
Başkan Zolan'dan yüreklere dokunan paylaşım
Başkan Zolan'dan yüreklere dokunan paylaşım

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim